Antwerp heeft nieuwe trainer beloften

0
Gill Swerts coach beloften Royal Antwerp FC
Gill Swerts (Bron: rafc.be)

De beloften van Antwerp hebben een nieuwe trainer: Gill Swerts. Hij krijgt vanaf vandaag de kans om zich te bewijzen. Gesteund door Ken Bastin (assistent) en Seppe Lavrijsen (physical coach) zal hij de Antwerpse jeugd moeten klaarstomen voor het echte werk.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

Gill Swerts maakt zo promotie, want vorig jaar kwam hij net kijken. Hij had de U16 onder zijn hoede, maar maakte indruk en mocht de titel vieren. Nu krijgt hij zijn kans bij de beloften. De ex-Rode Duivel, die 21 keer international was, heeft een schat aan ervaring.

De Witte, Wils, Smet, Mpenza en Smet

De vorige functie van Swerts, hoofdcoach van de U16, wordt overgenomen door Chris De Witte, die van de U18 komt. Zo krijgt de invulling van de postformatie vorm voor het volgende seizoen. Eerder koos ook al Stef Wils voor het (jeugd)trainerschap bij Antwerp. Hij zal de link vormen tussen de U18 en de U21.

Verder blijven de gekende namen op post. Matthias Smet (hoofdcoach U18) en Emile Mpenza (assistent coach U16). De algemene leiding blijft in handen van Steven Smet, die aan zijn derde seizoen start. Zo werkt de ploeg verder aan de uitbouw van de club en geeft jonge Belgische trainers de kans om zich verder te ontwikkelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in