Antwerp Dynamite presents: Pre Europa party!

0

Donderdag 16 mei is het zover. Dan speelt Antwerp de levensbelangrijke wedstrijd tegen AA Gent in het Bosuilstadion. Indien Antwerp wint kan de derde plaats bijna niet meer ontsnappen. Want dan telt Antwerp 6 punten meer dan Standard Luik en zijn zij verplicht om 6 op 6 te halen om nog die felbegeerde 3de plaats te pakken.

Dit is iets wat Antwerp Dynamite & Antwerp Locos natuurlijk niet aan zich kunnen laten voorbijgaan.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN WIN!

Sfeeractie tegen Anderlecht

Antwerp Dynamite heeft afgelopen zondag tijdens de wedstrijd tegen Anderlecht hun vijfjarig bestaan gevierd. De sfeergroep van Royal Antwerp Football Club kwam met een schitterende tifo gevolgd door een rood rookgordijn bij het begin van de tweede helft. Antwerp Locos zorgde voor het doek ter steunbetuiging aan de familie en vrienden van Julie Van Espen.

Dit allemaal met vol respect voor de minuut stilte en het applaus in de 23ste minuut voor de vermoorde Julie Van Espen slaagde ze erin om hun sfeeracties het nodige kracht bij te zetten.

Herbeleef de sfeer hieronder opnieuw!

Beelden Youtube kanaal ‘Sfeer Royal Antwerp Football Club’

Bij de laatste thuismatch tegen Anderlecht hield Antwerp Dynamite een collecte om het materiaal (doeken, verf, spuitbussen,…) te financieren. Spijtig genoeg werd deze vroegtijdig afgebroken door de aanwezige ordediensten. Maar dit weerhield deze mannen er niet van om voor de nodige sfeeracties te zorgen zoals tegen Anderlecht.

Maar de sfeergroepen van Antwerp en de harde kern hebben nog meer in hun mars deze laatste wedstrijden van Play-Off 1

De rode zone

Morgen zullen de sfeergroepen van Antwerp wederom voor de nodige sfeer zorgen. Deze keer niet alleen met een actie in het stadion maar ook erbuiten en voor de wedstrijd. Vanaf 18u30 roepen zij op om te verzamelen aan Taverne Great Old om vandaar in groep naar de heuvel in de Groene Zone te gaan. Daar zal een Pre Europe Party doorgaan. Om 19 uur zal heel de Groene Zone rood kleuren.

Want met nog twee wedstrijden te gaan zijn alle fans vol vertrouwen dat na 22 lange jaren wachten het Antwerp legioen nog eens Europa kan veroveren!!!

Beelden Youtube Kanaal ‘Sfeer Royal Antwerp Football Club’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in