Antwerp ziet drie contracten aflopen

0
Antonijo Jezina Nando Nöstlinger Antwerp FC
Antonijo Jezina en Nando Nöstlinger

Antwerp wil volgend seizoen verder bouwen op het succes van dit seizoen. Met andere woorden: het mikt hoger dan de vierde plaats die het dit seizoen heeft kunnen pakken en het Europese voetbal dat erbij hoort. Daarvoor moet er in de kern flink geïnvesteerd worden en dat betekent ook afscheid nemen van enkele spelers.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

Het vertrek van Björn Vleminckx was al eerder bekend. De spits tekende in februari bij eerste provincialer FC Oppuurs. Vleminckx was in het verleden nog actief bij Club Brugge, KV Mechelen, NEC Nijmegen en in Turkije. Bij Antwerp zit hij sinds het najaar van 2017 in de B-kern, maar daar komt nu dus een einde aan.

Jezina en Nöstlinger

Nog bij de vertrekkers zit doelman Antonijo Jezina. De 29-jarige doelwachter speelde enkele jaren geleden nog vier wedstrijden mee in de tweede klasse. De Kroaat is sinds 2016 actief op de Bosuil, maar zal die straks dus verlaten. Het contract loopt af.

Ook Nando Nöstlinger, de 21-jarige middenvelder haalde amper één keer de wedstrijdselectie van The Great Old. Het contract van de Belg, die ook bij Anderlecht en Rapid Wien voetbalde, loopt straks af en wordt niet verlengd. Zo komt er weer wat vrij om inkomende transfers te regelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in