Antwerp-delegatie vertrokken naar AZ

0
AZ - R Antwerp FC play-offs Europa League

Antwerp is, zonder supporters, maar met een delegatie van twintig spelers vertrokken richting AZ Alkmaar voor de Play Offs van de Europa League. Een van de twee ploegen zullen morgen in de heenwedstrijd het beste van zichzelf geven om zich volgende week te plaatsen voor de poules.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Naast de gebruikelijke namen zijn er ook twee opvallende namen: Dino Arslanagic en Ruben Geeraerts. De verdediger is terug na een lange blessure waardoor hij ook de voorbereiding miste. Sinds voorbije zondag traint hij mee met de ploeg. En dat is ideaal, want Junior Pius is geblesseerd en Abdoulaye Seck is geschorst.

De andere opvallende naam, Ruben Geeraerts, is een aanvaller. Achttien jaar, maar veelbelovend. In de spits heeft Laszlo Bölöni, op Dieumerci Mbokani na, niet veel opties meer na het uitvallen van Jonathan Bolingi. Ook middenvelder Martin Hongla staat op de Europese lijst.

Amper 4.000 tickets

Antwerp gaat morgen, donderdag, op zoek naar een goeie uitgangspositie voor de terugwedstrijd in Brussel. The Great Old doet dat in de Grolsch Veste in Enschede zonder uitsupporters. Ook de AZ-supporters zitten niet te wachten op een verplaatsing naar het stadion van FC Twente. Amper 4.000 tickets werden al verkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in